i love sovmorgon

Efter en lång dag i skolan har jag bara tatt det lugnt idag. Finns inte mycket mer att göra i detta ruggiga väder känns det som. Höstkänsla kanske det kallas? Menmen, nu ska jag och Linus hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen med lite te och mys. Imorgon är det sovmorgon som gäller, woho!

matfestivalen?

Var inne i skövde en sväng idag men åkte hem efter en stund, för det va väl halvkul sådär. Men nu sitter jag här med varma mackor och väntar på Linus som är inne på Vibe, sen åker vi nog till Mölltorp och sover där inatt :) Medans jag sitter här och bara gör ungefär ingenting alls så måste jag erkänna att jag faktiskt gillar Darins låt Lovekiller haha... Hörde den precis på tvn och den är ju faktiskt ganska bra! Nu när jag har lyft detta från mitt hjärta så kryper jag ner under täcket och kikar runt lite på tv om det går något bra.

new header


Äntligen fredag! ne men den här veckan har gått ganska fort ändå. Nu i helgen är det matfestival, får se om jag drar in idag, beror på om jag får tag på ett busskort eller så. Vi ska iallafall åka in imorgon! Annars blir det väl en hemmakväll med film och mys :) Juste, jag har en ny header också. blev så trött på den gamla så har denna tillfälligt tills jag fixar en ny och lite roligare.

short day

Gick till 10 över 12 idag, så kom hem för ett tag sen nu och funderar faktiskt på att ta en liten tupplur!
Sitter just nu och deppar över vädret, min trasiga dator och att mina pengar inte har kommit än. Så kanske är bäst att gå och lägga sig en stund.
Sitter på antons dator nu och kollade igenom gamla bilder och hittade dessa gamla bilder från när vi var i herrljunga på en liten resa för ungefär 2 år sedan haha.... Jag blev iallafall lite gladare av dom ;)

before we get to old


Har inte direkt något roligt att skriva just nu, men har varit i skolan idag :) Efter det gick jag och Cornelia till bokhandeln och köpte lite pennor och block. Sen gick vi hem och tog det lugnt mest, städade lite och sånt. Nu ska jag hoppa in i duschen! CIAO

b e a utiful


Efter första riktiga dagen i skolan är jag ganska trött. Men det verkar vara helt rätt linje för mig så är faktiskt nöjd. Nu ska vi käka och sen bara ta det lugnt och försöka sova tidigt ikväll. En massage av min Linus väntar  ikväll också, inte fel!

skolaaa

första riktiga dagen i skolan imorgon, känns lite små-nervöst faktiskt. Eller ja, inte bara lite egentligen. Men jag tror faktiskt det kommer gå bra. Kommer bli spännande! Och skönt att slippa Nybo... Vi började ju lite halvt idag, fick träffa nya klassen och lärarna. Känns helt okej ändå, kunde varit värre ;)
Men men, just nu sitter vi och kollar på Fångarna på fortet och jag kollar runt lite på H&Ms hemsida och bara lääängtar tills mina pengar kommer in! Behöver ett par nya skor med, funderar på ett par nya Converse men är också sugen på ett par kängor/boots. Kanske blir båda om jag har råd haha, vem vet.

:(

Min dator är trasig :( Det är därför det inte har blivit så mycket uppdatering, men har lämnat in den på lagning nu. Men anywaaay, idag har jag och min Linus våran 6-månaders dag :) så nu ska vi hoppa in i duschen sen blir det mys hela kvällen hihihohooo

slappis-dag

Ligger i sängen med min bakfulle Linus och har sagan om ringen-marathon. Vi har käkat pizza och är allmänt slut. Men det är helt okej efter en kväll som igår ;) Blir nog inte mycket mer o göra idag än detta iallafall. haha...
Men nu ska vi fortsätta med filmen! Fler bilder kommer senare sen.

criminal minds

Har jobbat hårt today, så är ganska slut nu. Men nu kryper vi ner framför tv:n och kollar på Criminal minds med kladdkakemuffins och äppeljuice. INGA FEL


kalas


Nu har vi bakat, städat och gjort iordning oss. Jag gav Linus ett halsband i present, kommer säkert upp någon bild sen :)

linus 19 år


idag fyller min lilla Linus 19 år! Så då blir det kalas o grejer :) Ska kila nu, vi hörs senare!

RSS 2.0