21.08

Idag har vi varit o bowlat, sen åkte vi till ett stort stup, Högklintan heter det. Nu sitter jag och kollar lite tv efter en härlig middag och funderar på att ta en dusch innan sängdags. Imorgon ska jag upp kl 6 för att sedan ta färjan till Oskarshamn och sen vidare mot Öland med Linus.



ojdå

Ojoj, här har det inte blivit mycket bloggande på ett tag, men har inte riktigt haft tid. Har kommit till Gotland nu och gått i stan hela dagen. Öland har varit helnice, även fast det har varit dåligt väder vissa dagar. Men åker tillbaks dit på torsdag igen iaf.
Har även köpt på mig lite nya kläder: ett Ed Hardy linne, ett par shorts, en väska, underkläder, och lite smått&gott.
Lite bilder, mer kommer senare.




leo

ikväll blir det nog en helkväll med Leonardo Dicaprio. har nämligen laddat upp med 5-6 filmer med just honom, allt från Titanic och Romeo & Juliet till Gangs of New york och Body of lies, och ska bara njuta mig igenom dom.

let's waste time

Nu är jag hemma från Öland/Stockholm/Landet i några dagar, sen bär det av till Öland igen och sen Gotland. På Landet var det kalas för lilla mormor med hennes norska systrar, deras barn och vänner.
Efter en lång dag ska jag nu packa upp väskan och sen slänga mig i sängen och kolla någon film och bara ta det lugnt.
Lite bilder från kalaset i helgen





påväg ut

Har precis duschat och nu ska vi snart dra oss iväg mot stan. Tänkte ta en tur till fotografiska med och sen käka någonstans innan jag drar vidare. Blir nog inte så mycket uppdatering på landet men kommer hem på måndag så då har jag internet och el igen.. ;)
En liten dagens. 
 


på tåget

Sitter på tåget till stockholm, gaaanska långtråkigt. Är framme på centralen ungefär 20 i 10 så då blir det troligtvis sängen direkt för är rätt trött haha... Imorgon kväll åker jag till landet och firar mormor som fyller 70, grattis mormor!
Längtar redan tillbaks till Öland och värmen, kollade precis ut genom fönstret och det är moln överallt. Tur att jag är där snart igen.

öland

Vi blev så trötta på vädret hemma igår så vi drog till Öland. Vi kunde ändå inte måla i regnet så vi åkte lite tidigare, och här är det sjukt varmt och härligt! Vi har solat hela dagen och varit i Borgholm på Victoriadagen. Imorgon åker jag till Stockholm från Kalmar och sen åker jag tillbaks till Öland någon gång nästa vecka igen.


chillin'

Sitter just nu på linus veranda efter en dag med 9 timmars jobb och har precis ätit grillat. Nu ska vi ner och bada i poolen och bara ta det lugnt.


härlig dag i hjo

Efter en riktigt skön dag i Hjo med Cornelia sitter vi och chillar lite. Imorgon blir det nog bara ta det lugnt om jag inte åker och jobbar.
Lite bilder från idag.




colour

Sitter just nu med sling-färg i håret och ska snart hoppa in i duschen. Blev nämligen lite sugen på att få lite liv i håret och bli lite somrig! Sen blir det sängen för oss, och kolla klart Farsan som vi börjat kolla på, en väldigt härlig film! :)

new in

Efter jobbet idag tog jag och Linus en sväng till skövde. Vi åkte till biltema men blev även en tur till Elins Esplanad och köpte en välbehövd bikini och en söt top, båda från Gina tricot. Imorgon blir det jobb och sen nästa vecka jobb fram till onsdag för på torsdag kväll åker jag till pappa och sen vidare mot österlen, gotland och öland!
Nu kryper vi ner i sängen, natti.


hope you don't mind

Efter ännu en dag med jobb och bad i poolen ligger jag i sängen ganska slut. Linus är ute i garaget och jag ska nog kolla någon film medans jag väntar på honom. Jag bara längtar tills ikväll då jag ska få ryggmassage, vilket är otroligt behövligt. Känner mig som en gammal tant...



på väg ut i poolen

Kom hem till Linus från en heldag med jobb för en stund sen. Igår åkte jag och Linus upp till klinten här i Mölltorp en sväng och chillade med lite picknick, mycket mysigt :)
lite bilder från kvällen

En del av utsikten från klinten.

Utkikstornet.

Linus.

En lite mindre fräsch Emma.

Nu ska vi ut och bada lite i poolen. Sedan blir det mat och film ikväll, Scary Movie 3 ;)
Och imorgon blir det jobb igen. Hard work work.

forsvik

Idag åkte jag och Matilda med mamma och Moa till Forsvik på marknaden, vi gick runt och kollade lite och fick med mig ett par ringar hem. Nu ska jag städa lite på rummet och sen ikväll kommer Linus hem :)



ganska slapp dag.

Idag har jag typ bara slappat, solat på dagen och lite senare sen åkte jag och min bror Anton till örlen för ett dopp. Sen lagade vi mat och kollade lite tv. Ikväll blir det bara softa, tänkte kolla på Scary Movie 2 nu kl 10 som går på 5an. Här är lite bilder från dagen.




kryper ner i soffan

Sitter o kollar på Scary Movie 1 som går på 5an just nu efter ett härligt bad med Matilda och Joel i örlen. Imorgon ska det bli riktigt varmt så blir nog att jobba lite mer på brännan och troligtvis bad. Nu ska jag ta mig lite vanilj-yoghurt med banan i och en kopp te och kryper ner i soffan med syskonen och fortsätter kolla på filmen.

pictures

summer!
Legat i solen ett tag nu och kände att det var dags att gå in, innan jag blir en kräfta. Här är lite bilder från idag också, nu när jag har kameran igen känns det som jag tar kort hela tiden haha.. Men det är roligt med lite nya bilder! Nu ska jag ta mig något att äta sen kanske jag kilar ut i solen en liten stund igen.




härligt väder

Det ska bli härligt väder hela helgen så passar på o dra ut o sola lite, nu när typ alla åker till uddevalla och jag är kvar här hemma. Har fått hem kameran nu också så kommer lite nya bilder! Nu drar jag ut i solen lite, ching.

RSS 2.0