SPINNING

Ligger i sängen och kan inte sova. Men är dödstrött.

Tankarna snurrar i huvudet och allting känns bara sådär jobbigt.
Har ont i huvudet så kanske går och tar en alvedon om jag inte lyckas somna utan.
Orkar inte ens resa mig för att gå upp dock, det är ganska illa för måste kissa...





YOU'RE HEADED FOR DISASTER

Sitter här hemma nu efter ännu en kort skoldag, kan ju inte säga att jag klagar direkt!
Idag ska jag städa mitt rum och ordna lite med kläder, läxor och kanske färga håret. Men nu är jag faktiskt tlött, så ska ta mig en liten tupplur! seeeyaa



En liten dagens, med nya shorts från bikbok!

COMPELLED

Ligger hemma i sängen just nu efter en kort skoldag och kikar igenom lite bilder från Stockholm.
Vi var en sväng på Landstället och det vara så jäkla skönt, kändes verkligen som sommar när man satt i shorts och linne och solade röven av sig. blev dock en aaning bränd....
Men här kommer iallafall en hög med bilder som beskriver min helg ganska bra!










JEWELRY

Födelsedagspresent som jag fick av Hanna i tisdags. Så jäkla snygg, och perfekt för mina handsmycken!
Har hängt upp dem jag använder mest så jag har bättre koll på dom istället för att dom ligger överallt och försvinner, grymt bra för någon som mig som aldrig har koll på mina smycken.


SUMMER PLEASE

I veckan har jag inte varit så jäkla duktig här på bloggen kan man säga. Meeen har haft annat för mig, så sjukt härligt att vara ledig helt enkelt. I tisdags firade vi Matilda som fyllde år, blev grillning och mys med bra vänner. Och igår fyllde min syster Moa år så firade henne då! Men idag har jag bara tagit det lugnt och ska packa tills imorgon, åker nämligen till Stockholm över helgen.
Nu när sommarvädret börjar komma så hänger längtan på, längtar verkligen efter att kunna gå klädd i endast shorts och linne hela dagarna.
Därför slängde jag på mig lite olika sommar-outfits och tog lite kort, såhär vill jag alltså gå klädd just nu!



GREBBESTAD


Lite bilder från helgen!






HOME!

Nu är vi hemma från Grebbestad, har haft det riktigt härligt kan jag bara säga.
Vi har badat, käkat, handlat och softat mest.
Men nu är vi dödströtta efter en lång bilresa så ska krypa ner i sängen med Lino vila lite,
slänger upp lite bilder sen med.


ready for abduction

Wellwellweeell..... Veckan har minst sagt gått snabbt och har faktiskt inte haft tid att blogga direkt. I måndags var det bara så underbart väder så var ute hela dagen! I tisdags drog Jag, Hanna och Cornelia upp till stugan för lite grill och badtunna för vi var lediga på onsdagen. Och guuud vad härligt det var, hade det verkligen superbra. Igår så var jag bara trött och orkade inte så mycket och idag har jag varit i skolan och nu ska jag börja packa inför imorgon! Ska nämligen till Grebbestad med Linus och hans familj, kommer bli så jäkla skönt att få komma bort lite.

Tisdags




bloody sunday

Hade ingen fungerande dator igår så blev ingen bloggning, men hade iallafall en ganska toppen dag. Kändes faktiskt som sommar, satt ute i solen på verandan i shorts på dagen och sen på kvällen blev det grillning och sen vidare mot Hanna och en bra kväll! Fredagen blev faktiskt också bra, så kan säga att min helg har varit grym! Nu ska jag och Linus ut och spela lite tennis haha, har legat i sängen i princip hela dagen så har lite spring i benen.

Yesterday


hoppas på en härlig kväll

Mår faktiskt mycket bättre nu efter en lugn dag och en upp-piggande dusch!
Så ikväll drar vi iväg till några fina vänner för vad som verkar till att bli en bra kväll.


You'd give your life, you'd sell your soul

En god natts sömn blev det ju då inte.... Har hostat hela natten och knappt sovit ett dugg. Så just nu mår jag som en gammal dyngbagge som har blivit mosad av en stor fet sko. Alltså inte så himla bra.
Men får försöka må lite bättre tills ikväll då jag precis fick en inbjudan till något som låter superbra.

Två bilder på min lillasusteeer


Nystädat och fint rum

Lite bilder på mitt nystädade rum! En väldigt ovanlig syn så får ta vara på detta tillfälle haha... Efter en dundermiddag hos farmor och farfar Carlsson hoppar vi nu in i duschen och sen ner i sängen för en god natts sömn!






making the most of it

Sitter just nu med Hanna och Linus efter en gaalet seg dag i skolan och pustar ut. Ikväll ska jag och Linus till hans farmor och farfar för middag och lite sånt!

Dagens


It's strange but it's true







short day

Ganska gött att sluta 20 i 11 idag? Ja! Så nu har jag sovit en liten stund men kommer snart somna igen känns det som, är inte pigg inte.... Vet att bloggen inte är på topp just nu men ska försöka bättra mig, i promiseeee!




I need your grace

Efter ett kort besök på skolans kulturdag återvände jag och Linus hem för filmtittande och tillfrisknande. Igår körde jag, Hanna, Cornelia och Linus på en spontanidé som blev riktigt mysig. Nu ska vi iallafall snart hoppa in i duschen.
Förresten, i söndags var jag och min syster på Highschool Musical i Skövde, riktigt bra faktiskt.
Måste säga att jag saknar det lite!
Slänger upp två lite slarviga bilder med outfiten från i söndags.


årets första grillning

Gårdagen blev en toppenkväll i stugan med fina vänner och årets första grillning! (Sjuuukt gott) Är däremot ganska död just nu så blir bara film och sånt resten av dagen.
Lite bilder från kvällen.









RSS 2.0