the greatest thing you'll ever learn

Gårdagen bestod alltså av en myskväll med tacos och melodifestivalen, och sedan drog jag och Linus till Hanna i Skövde för lite donken-käk och fest-besök! Idag blev det Thai house, mums, och resten av dagen har jag bara chillat röven av mig. Nu ska jag sätta på ännu ett avsnitt av favoritserien Prison break som jag nu har börjat om från första säsongen på, sen blir det väl även lite av de andra favoriterna med, The O.C och Vampire diaries!


the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

This world you must've crossed

I veckan har det faktiskt varit ganska fullt upp så har inte kunnat blogga direkt. I onsdags åkte vi med skolan till danmark! Åkte till museet Louisiana. I torsdags va jag bara så sjukt trött och igår va jag med mina tjejer Hanna Cornelia och Matilda. Kvällen var helnice men senare gick det bara utför kan man säga så är inte så superglad idaaag. Ikväll ska jag iaf vara hemma med min syster och laga lite tacos och kika melodifestivalen!
Gick en sväng på stan idag i väntan på mamma och fick med mig lite godsaker hem:


Ringarna är från Glitter(vänster) och Lindex(höger)


Kofta från H&M

@home

Idag är jag hemma från skolan, har en inte så härlig magvärk kan jag säga! Så jag ligger i sängen just nu och bara tar det lugnt, ska nog ta mig upp snart och göra en varma koppen. Jag bara ääälskar deras minestronesoppa!



Detta är en av mina favorit bilder måste jag faktiskt säga.... det va på sommaren för 2-3 år sedan, jag, Hanna och Cornelia var vid Örlen och badade ute på båt-bryggan, och Cornelia tappade ner sin mobil mellan plankorna och jag och Hanna fick bryta upp plankan haha.... Grymt härlig dag med mina favoriter! vill ha sommar nuuuuu.

truosers

Mina nya byxor! Vero Moda 299:-



True, I talk of dreams

Efter en äckligt seg dag i skolan som vi ändå som tur var fick sluta lite tidigare från (!!!!!) så ligger jag här i sängen och ska precis laga lite käk åt mi familia!
Idag är det även min och Linus 1-årsdag, känns inte direkt så men haha jo fort har det gått.... Men jag är så otroligt lycklig med dig min lino! Älskar dig något enormt och vill ha massor med årsdagar med dig
Har varit helt uppspelt och spänd hela dagen idag, vet inte riktigt varför för har varit sjukt trött men kanske bara är glad för att jag har varit tillsammans med Linus ett helt år idag!





HEEEMMAAAAAA

Nu ligger vi i sängen efter en 4 timmars bussresa och en välbehövd dusch! Idag köpte jag mig även ett par svarta harembyxor, med spets! hohohoo spännande.... Men nu ska vi faktiskt sova, g'naaaatt.

stockholm

OJOJOJ, här har det inte hänt mycket på ett tag... Menmen, får väl ta tag i detta nu igen! på lovet har det iallafall hänt en del, i måndags fyllde Cornelia år så firade henne och sen på tisdagen hade lite fest för henne hemma hos mig! Igår åkte jag och Linus till Stockholm till pappa och är här just nu och åker hem imorgon. Så idag har vi gått på stan lite och käkat våran 1-årsmiddag på TGIF, huuuur gott som heslt! Egentligen är 1-årdagen på måndag men vi körde en mysig middag här istället;) Nu ikväll ska vi bara vara hemma, kolla melodifestivalen och någon film och käka räkmackor, muuums.

Fick med mig en tröja och en ring hem från stan idag iallafall, båda från H&M:






RSS 2.0