cozy day

Dagen har spenderats med mina käraste, Cornelia och Linus! Vi gjorde inte så hemskt mycket kan man väl inte säga haha, åkte och käkade pizza sen iallafall. Nu har jag precis duschat och jag och lii ligger i sängen och kollar lite tv och ska snart sova, är reeett trött.


vampire diaries

OK, i'm stuck! Har "tyvärr" fastnat lite för serien vampire diaries nu när jag har sett några avsnitt på rad sådär. Speciellt har jag fastnat för den här snyggingen, mums!





corneliaaaa

gammal bild hoho
Sitter just nu hos en viss Cornelia Hofmeijer som håller på att städar lite (eller inte)...... Snart ska vi dra oss mot Matilda, vi tänkte hyra film och köpa lite godis och ha en myskväll! Var även i Skövde idag, fick med mig en mössa och ett par skor hem.
dessa blev det!
De ser dock lite annorlunda ut än på bilden i verkligheten, men ska försöka få upp en bättre bild på dom snart.

olle

ÅH MIN GUD.
Jag förstår inte hur han lyckas.... Först var det The scientist-Coldplay, sen var det Your song, och nu Fix you-Coldplay. Dessa låtar är seriöst mina favoritlåtar. Och att just han framför dom med sin guld-stämma, det gör att jag smälter inombords, jag seriöst nästan gråter när han sjunger dem. Haha nu låter jag som ett läskigt fan som avgudar honom eller något men dom här låtarna är verkligen mina favoriter och dom betyder så mycket och jag var bara tvungen att skriva av mig lite haha... Bilden har inget med någonting att göra, tog den på landet i somras men sitter på min brors dator och fans inte så mycket att välja mellan, så tänkte att denna är bättre än inget!

bath

Tänder några levande ljus, laddar upp spel-listan med några favoriter som queen, snow patrol och coldplay, och kryper ner i ett varmt bad medans jag väntar på att Linus kommer hem. Helt okej.

you're everything

Jag hatar detta.... Ligger hemma med världens hals-ont och huvudvärk. Orkar inte vara sjuk, så jäkla tråkigt, och jag missar en massa som jag får jobba igen hemma med. Nu lägger jag mig och försöker sova lite.
 hejdå.


slut tjej

Sitter i soffan o FETchillar. Efter en jobbig promenad till skolan och en tillbaka från skolan och ett gympapass som kändes ganska härligt ändå och en natt med dåligt med sömn är jag helt slut.... Nu ska jag ta mig något att äta! Och förresten, harry Potter var bäst. Det enda som suger nu är ju att världens bästa film-serie snart är slut.... Efter nästa del kommer det ju inga fler. Ska försöka med att läsa ut sista boken nu innan sista delen kommer med!


party

Har precis kommit hem från en härlig kväll i stugan. Hade det hur bra som helst med bra sällskap och mycket skratt! Nu ska jag och Linus hoppa in i duschen och sen möta upp Cornelia för pizzaaaa mohahahaa. Bilder kommer senare, har fortfarande ingen fungerande kamera så får vänta på att bilder skickas till mig.
Jag och min Lino hade även 9 månader igår, love you♥


harry potter

HOHOHO nu drar vi oss snart mot skövde för att kolla på bio, nice! Sen ikväll är det kalas för min kusin som fyller år så ska dit på kalas :) Är supertaggad på filmen just nu haha, är som ett litet barn. Kommer ihåg när jag Emilia och Hanna brukade leka Harry Potter när vi gick i ettan-trean ungefär, vi lekte på raster, på fritiden, varje gång vi fick tid! Och jag och mamma läste alltid böckerna tillsammans, det är bara sista boken jag inte har hunnit läsa. Men nu ska jag göra mig iordning det sista innan Linus och Matilda kommer och hämtar upp mig!
bye suckeeeers

,

öppet hus



Ligger i sängen och väntar på Linus, tänkte ta något att käka då när han har kommit, är hungrig som en liten gris!
Ikväll är det öppet hus på Fågelvik så ska dit och arbeta lite och sånt, och därför får vi ledigt imorgon. Så då passar vi på att gå på bio, HARRY POTTER♥, med Matilda och Linus. Kommer bli aaabraaa! Nej nu släpar jag mig ut till köket och börjar fixa lite mat, my slow man kommer väl ändå snart.



kryper ner i sängen

HEJHEJ.
Har inget roligt att skriva om såhär på tråkiga veckodagar längre, ingen inspiration, är bara trött och seg efter nätter med allt för lite sömn och slavdagar i skolan. Har tydligen börjat drömma mardrömmar på nätterna och vaknar upp mitt i natten igen, känns väll sådär. Men nu ska vi krypa ner i sängen framför Desperate Housewives och sen Cougar Town! Blev tyvärr ingen Harry Potter imorgon.... Men troligtvis i helgen när pengarna rullar in! Imorgon första lektionen är det film på bion så känns rätt nice.









queen

Efter en seg dag i skolan och en eftermiddag vid datorn ska jag och Linus hoppa ner i badet, nice!


touch the sky

Helgen har blivit en "tillfriskningshelg", Mammas kompisar från Stockholm är här så har käkat middag och umgåtts endel. Nu ska vi snart kolla lite film och sånt. Juste, igår köpte jag och Linus en bingolott! Hade tänkt o spela imorgon, känner mig verkligen som en gammal tant haha.... Men det är faktiskt lite kul och får väl hoppas på att vinna något med!










right now

Sitter jag hemma och är sådär jobbigt förkyld. Snorig, huvudvärk och hals-ont. Så idag har jag varit hemma från skolan och bara tatt det lugnt. Nu ska jag ta mig något att äta, fast får bli soppa eller något sånt, går inte ner så mycket i min ömma lilla hals nu.... Sen kryper jag ner i soffan och kollar på Grey's anatomy tror jag faktiskt. Går inte att vara på mitt rum just nu, inte för mig iallafall, det är svinkallt för mitt element gick tydligen i ide i natt och eftersom mitt rum ligger lite off i vårt hus kommer det inte in så mycket värme där heller. Ska försöka läsa ut det sista av min bok också men blir inte så mycket läst innan jag får ta en paus för huvudvärken. Buhu, synd om mig idag...

 


flightless bird

Och nu är det vinter. Gillar bara att det blir så mysigt och fint med all snö, men annars är det kasst med vinter. KALLT och BLÖTT, vem gillar det!? Bland det värsta är också att det är mörkt när man vaknar, känns helfel att inte ligga kvar i sängen, och att det blir mörkt klockan 3.... Fast blir ju lite ljusare nu med all snö. Så jag ligger här snorig och trött med tända ljus, te och min bok jag ska läsa klart. Fick även reda på av Matilda idag att vi har biljetter till Harry Potter and the Deathly hallows på onsdaaag, wohoooo! happy guurl.



Har endast mitt 70-300 objektiv just nu, därför bilderna blir fantasilösa och tråkiga. Men bättre än inget tänkte jag?


snow

Imorses när jag vaknade var det snöstorm, mer eller mindre. Så nu är det snö överallt! Efter skolan cyklade jag till tandläkaren, det va intee okeeej. Höll på o dö.... Men jag hade inga hål så något positivt av det hela blev det. Nu ska jag ta mig något att äta och sen resten av dagen ska jag läsa på lite inför provet imorgon och inte gå utanför dörren.



Min veranda just nu

dödstrött

ÅÅÅH jag är död. Eller ja nästan iallafall. Gick upp alldeles för tidigt imorses för att sedan släpa sig till skolan, där gick det långsam som vanligt men slapp lyckligtvis den sista lektionen för att kunna plugga på provet tills på onsdag hemma. Så jag och Cornelia kilade hem till mig för att nerda lite i SO-böckerna men det gick väl som det gick, hah. Nu är jag döds-trött.... Så ska göra mig lite varm oboy och glida ner i sängen med min babe och bara vänta på att jag dåsar av till mitt efterlängtade drömland! hoho


Bild snodd av Matilda från Grebbestad!
Jag, Affe och Cornelia

popcorn

Dagen har mest bestått av sänghäng med lino, så sista dagen på lovet blev ganska slapp. Men kan behövas nu när man ska tillbaks till skolan igen imorgon. Nu ska vi gå och poppa lite popcorn och sen krypa ner i sängen med någon bra film.


sitting, waiting, wishing

Ligger och funderar lite över allt möjligt, blir ofta så när jag ligger och halv-sover framför tv:n. Funderar över mig, mina nära och kära, framtiden, livet. Allt sånt som kryper upp i skallen när man snart somnar in. Cornelia åkte för ett tag sen så jag ligger och väntar på att Linus ska komma insmygandes, men kommer nog lyckas somna innan detta händer känns det som just nu. Hade en härlig kväll med film, pizza och prat. Nu stängs mina små mesiga ögonlock snart så säger godnatt.
GODNATT.


                           







100 år från nu

Sitter just nu med min underbara Cornelia och kollar lite tv. Snart ska vi dra oss ut och bara glida runt lite i varma härliga kläder och se vart vi hamnar. Förresten, har fått tillbaka min dator nu men ALLA bilder är borta så är lite död inombords nu.


städar

Den här dagen har jag gjort till en städ-dag, tyvärr. Ska få in ett nytt kläd-skåp så måste rensa ur det gamla och allt sånt.... Det är så jäkla stökigt på mitt rum med så det kommer nog ta hela dan att städa och möblera om. Nej nu ska jag ta och dra igång igen efter min frukostrast ;)


lunch-time

Filmen igår va aasbra, tycker jag iaf, men tror att den blir bättre då man har sett alla andra innan, lite lättare o förstå då kanske. Men jag gillade den starkt, och rekomenderar den till alla andra saw-lovers! hoho.
Nu har jag precis vaknat och klätt på mig lite snabbt, för snart ska jag in till skövde och möta upp min pappa för en snabb lunch innan han åker tillbaka till Stockholm med tåget. 

saw 3d

Idag ska Jag, Cornelia, Simon och Alexander gå på bio, saw 7 i 3D! Linus vågade inte gå med den fegisen haha... Älskar saw-filmerna så är sjukt taggad på denna som troligtvis kommer bli fetast av dom alla nu när det är med 3D, kommer nog bli riktigt äckligt! Just nu ligger jag i sängen och har precis ätit upp min frukost som bestod av 2 st stora och otroligt goda våfflor, så är stenmätt nu. Ska snart dra mig upp ur sängen och kanske städa lite på mitt rum, sen ska jag gå och hämta ett fritidskort.
so loooong suckers.


paper planes

Idag har jag bara glidit omkring i min feta morgonrock och raggsockar här hemma. Kollat tv, film och datorn. Käkat nudlar också har jag gjort. Just nu ligger här i sängen med min kisse och känner mig sådär värdelös som man kan göra när man bara har legat i sängen hela dagen så att sängen knappt är något man ser fram emot. Fast har inte direkt känt mig fullt frisk heller, har huvudvärk och har mått illa hela dagen. Så nu ligger jag här och väntar på att Desperate housewives och Cougar town ska börja. Och att Linus ska komma hit så jag inte känner mig lika värdelös. Han smög sig in imorses kl halv 7 för att han inte kunde sova utan mig, trodde jag skulle så jäkla rädd som jag blev när han väckte mig, visste knappt var eller vem jag var. Men sen övergav han mig på morgonen för att åka och jobba, skum kille det där.



                                                                              

just some pictures of my mind

GOODNIGHT

 


I'll show you around

Just nu sitter jag med min mamma och tittar på Top Model. Var på klassträff med 9a förut men sen har jag inte gjort så mycket mer idag, bara legat i sängen med lino och chillerillat. Han är på lan nu (?), så jag får en ensamkväll med min mami då mina systrar är i Stockholm och min bror inte är hemma. Så vi ska ligga och kolla film med chips, popcorn och toblerone!
xoxo


gamla bilder från en outfit men hade den gråa tunikan idag som är från Carlings, även skorna från H&M, med andra tights och tröja över. Så eftersom jag inte har någon kamera just nu så slängde jag upp dom som en dagens!


RSS 2.0