Grill&film

Filmen igår var riktigt bra, böckerna är ju alltid bättre på ett sätt men jag gillar filmerna starkt. Hade det mysigt med fika på Pim's innan också med Cornelia Emilia Emelie Hanna och Rikard :)

Nu blir det duschen och grill, sen mys med film.

eclipse

Sitter hos Cornelia med henne och Matilda nu och ska börja greja lite, för sen åker vi in till skövde och kollar Eclipse! Vi åker in vid 9 och fikar lite först, sen börjar bion vid 12.
 
En liten dagens.

goodnight

Nu har vi varit och badat och sen tog vi en sväng till Skövde. Nu är det läggdags eftersom en tidig morgon imorgon väntar, så jag kryper ner bredvid Linus och kollar lite tv innan John blund kommer smygande. Natti!

skövde

Åkte till Skövde idag med mamma, Anton och Alva. Köpte skor och solbrillor, ni får en liten bild från camen på skon och lino ;) Imorgon blir det jobb och sen på kvällen ska vi åka in till skövde för att kolla premiären av The twilight saga Eclipse, kommer bli helt jävla superduper bra! hehe


the beach

Nu har vi ätit frukost precis och ska packa ihop alla mina grejer som jag har lyckats sprida ut i hela rummet, för nu drar vi till stranden och sen tillbaks till Tibro. Har inte min kamera än så blir bara tråkiga bilder, men har den snart! då blir det roligare bilder och uppdateringar.

airplanes

Blev en härlig kväll igår med mycket skratt och sköna vänner. Nu är jag ganska trött efter en natt med ungfär 4 timmars sömn så det blir film med min Linus, sen kanske ett nattbad om vi orkar :) Idag har jag bara tagit det lugnt och kom till mölltorp för en stund sen. Men iaf, hoppas alla hade en rolig misdommar, för det hade jag!

ciao


midsommar

Nu har vi precis gjort midsommar-kransar hos Linus och ska käka lite :) Sen blir det brännboll och lite sånt. Ikväll vet jag inte säkert vad som händer, men hoppas alla får en härlig midsommarafton!

 


lovely day

Efter en härlig dag med kanotpaddling, bad och solsken är vi nu hemma hos linus. Badet igår va riktigt härligt så  kanske blir idag igen, fast lite senare isånnafall :) Nu har vi käkat precis och är ganska slut efter dagen, så ska kolla på en film, Inglourious Basterds blir det nog. En film vi såg igår som var riktigt bra är Remember me, Dear John rekomenderas också. Nej, nu kryper Linus ner bredvid mig och vill kolla film så vi hörs!


bad på g

Efter en varm dag med jobb så ligger jag i sängen med Linus och tar det lite lungt innan vi beger oss och tar ett kvällsdopp innan läggdags. Igår blev det också bad med Linus och Matilda, mycket trevligt :) Sista dagen på jobbet imorgon för veckan innan helgen, och sen bara en vecka kvar! I sommar blir det Stockholm, Gotland, Österlen, Öland m.m. , kan säga att jag har ganska fullt upp, men sålänge det är sol så klagar jag inte!



Två bilder från sist jag och Linus var på öland en sväng.


Clothes

Beställde lite nya kläder från Gina Tricot i fredags som ska komma nu i veckan, väldigt behövligt. Får troligtvis lite lönepengar på fredag också så blir nog så att jag köper på mig lite nya sommarkläder för det med, om jag inte lägger det på onödiga småsaker som jag brukar, hmm.. Nej, får försöka ta vara på pengarna nu. Får ju för sommarjobbet senare sen.



they'll call me freedom

Blev inget jobb idag, har hostat som bara den inatt och mår inte speciellt bra. Istället blir det ligga hemma hos linus och bara ta det lugnt o vänta på att han kommer hem från sitt jobb. Nu blir det nog ut i solen med matilda en sväng.

   
Har för tillfället inga nya bilder så blir två halv-gamla på mig och alvisen.

helt slut!

Efter en heldag med jobb från 7 till 6 sitter jag här hos min linus och har precis käkat.
Nu ska vi dra ut en sväng och köpa glass, sen blir det dusch och sen film och mys!
Vi firar nämligen våran 4-månaders dag idag :)


älskar dig min lino

startar upp lite smått

Tänkte göra ett försök till att börja blogga lite igen, va ju ett tag sen nu :)
Sommarlovet än sålänge har mest bestått av jobb, sommarjobbar på kommunen och lite med linus :)

Ska upp kl 6 imorgon för att jobba sju till ett, sen åker vi till Mölltorp och jobbar där ett tag med så får försöka somna i någorlunda tid ikväll ;)
Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på This is it som går på kanal 3 innan vi slocknar.



En sommarbild från förra sommaren med min kära vän Cornelia.

RSS 2.0