haircut

Efter skolan idag drog jag mig mot Ståhlkammen för en väääälbehövd klippning! Mitt hår har varit ojämnt i typ ett år och var riktigt risigt och slitet så blev rätt kort ändå, men det känns iallafall superskönt! Så nu ligger jag i sängen och chillar efter en dunder-måltid gjord av moi och en promenad till skolan för att ha hämtat min cykel.




Två dagens, med nya frisyreeeeen

friday i'm in love


Har inte blivit så mycket bloggande i veckan direkt men ah, haha. Hade ett svenska prov som faktiskt gick väldigt bra! Och idag har jag bara varit hemma, blev en sömnlös natt p.g.a huvudvärk så hade ingen som helst ork imorses. Men ikväll drar jag mig mot Mölltorp till Linus och där blir det nog myskväll och filmtittande med Matilda och Henke. Här kommer ite bilder från veckan


 
En outfit i veckan

fika på systeryster med Alva och Linus

Och sist men inte minst, ett par skor mamma fick med sig hem idag! Mina andra jag köpte gick sönder så hon fick välja ett par nya och dessa blev det!

ännu en måndag

Kom hem från skolan för en liten stund sen, lång dag och trött emma är inte roligt. Men nu ska jag få i mig lite käk och sen ska jag och Linus ut och gå en sväng! Och ikväll väntar bara mys framför tv:n och en liten massage som utlovat, hiho.


  
Skor-Skopunkten, Byxor-MQ, Linne-Cheap Monday, Halsduk-Carlings, Skinnjacka-Clarks

saturday-night

Lite bilder från gårdagskvällen! Blev en härlig kväll som började med matlagning och sen fortsatte med roliga lekar och bra folk. Nu ska jag krypa ner i sängen och sussa så gott bredvid min Linus för imorgon är det skolaaa, goodnight!







brunch for my brother




Sitter i soffan och bara kollar lite tv, vaknade för 2&en halv timme sen när hanna skulle dra iväg på innebandy match, nice. haha. Men gårdagen blev härlig, lagade pizza här hemma och bara softa. Ikväll blir det middag igen men åt lite annat folk som har hjälpt till med byggandet hos Linus, kommer nog bli superbra! Så idag ska jag bara fixa lite här hemma innan dom kommer. Så galet skönt med helg nu. Nej nu ska jag göra lite frukost åt min kära bror, blir nog en omelett med lite bacon och sånt till. en liten brunch!

lite stuff från H&M


                          


Igår beställde jag hem lite kläder ifrån H&M, väskan har jag haft ögonen på väldigt länge och det andra är mest lite bra-att-ha grejer men ändå snygga. Mums! Wellwell.... Ligger i sängen och ska snart kolla på Dirty dancing, blev galet sugen på att se den haha. Imorgon blir det lite tjejkväll här hemma med fina brudar, blir asbra!

tråkig bild och tråkig uppdatering

Ligger just nu i sängen och tittar på Sveriges Mästerkock! Dagen har bestått av skola och sen lite häng med Hanna. Nu ska jag krypa ner under täcket igen, ciaoo



zumbaaa

Efter en kort dag i skolan har jag nu kommit hem efter en liten omväg! Idag slängde jag även på mig skinnjackan, kändes lite sådär vårigt ute idag. Senare sen ska jag och mamma åka och träna Zumba! hohoo undrar hur det kommer gå, men kommer iallafall bli riktigt kul tror jag, kan behöva lite träning haha. Så nu ska jag städa mitt rum, ser verkligen förjäkligt ut..... Är nog sämst i världen på att hålla ordning, bara slänger mina kläder överallt tills golvet inte syns längre.
Så illa kanske det inte riktikgt är, men eftersom mitt rum är så litet så blir det faktiskt lätt stökigt


baaaad update!

höhö... Kan väll skylla på att jag har haft fullt upp? Vilket nog är delvis sant nu när skolan har börjat så. Men i veckan så har jag gjort lite allt möjligt antar jag, i tisdags var jag sjuk men i onsdags var jag i skolan och efter skolan gick jag och hämtade min syster på dagis och sen åkte jag och mamma på körskolekurs! en 3 och en halv timme lång genomgång som slutade vid halv 10 efter första skoldagen var ingen vidare hit kan man väl säga.... Och igår efter skolan slank jag iväg till Cornelia och hängde lite med mina homies Cornelia Matilda och Hanna, mycket trevligt! Och imorgon drar jag in till Skövde för ännu en kväll med mina brudar. Men ikväll ska jag faktiskt bara fetchilla. Ska städa klart mitt rum snart och sen ska jag laga mat till min fina familj



En liten dagens från veckan, Jeans Cheap monday, T-shirt Cheap monday och halsduken är nog från Ullared haha

the only thing thats real



Överlevde gårdagen! Men blev utan Cornelia då :( Hon var sjukis. Men det var ritkigt kul, fick åka hem lite tidigare bara för det började regna. Idag har jag varit gaanska stel haha, har ont lite överallt. Men vi har jobbat lite med mitt och Linus rum iallafall. Nu sitter vi och väntar på mat, lasagne blir det, mums! Sen ikväll ska vi bara kolla film, the town, så åker vi hem till mig imorgon och laddar inför skolstarten, wohooo.
Liiite sugen på värme och sånt nu med, har inte varit på riktig solsemester på 8 år. Senaste var London för 2-3 år sedan och Paris året innan det.

stenkällegårn

Wehooo, sitter och taggar inför imorgon då vi drar till stenkällengårn och åker lite skidooor! Det blir Jag, Linus, Cornelia, Alexander och Simon. Kommer nog bli jäkligt roligt, även fast skidåkning kanske inte är min starkaste egenskap. Så nu sitter jag och kollar lite bilder från min skid-debut för ca 2 år sedan, det var i Lindvallen med Hanna som var en superbra lärare! Fick stå på egna ben direkt, lämnades nästan ensam ända uppe på toppen av backen på bilden med den enda erfarenheten av att stå på dessa skidor var då jag fick krypa av liften när dom väl hade stannat den för min skull.... hahaha, inte smidig tjej. Sen dess har jag åkt skidor ca 4 gånger. Sååå önska mig lycka till!

Båda bilderna är från Lindvallen, Sälen.




streets of philadelphia

Min dag har bestått av sänghäng med alvedon och nässpray. Tog en promenad förut men kom inte så långt, kallt som fasen va det.....Så nu ligger jag i sängen igen efter en vaaarm och skön dusch. Får se om jag får något sällskap ikväll med av en viss Linus, man vet ju aldrig med den pojken. Nu ska jag göra mig lite nudlar tror jag. I löööv nudlar.



i loved you first

Ligger i sängen efter en måltid gjord av min syster och hennes kompis, inte fel! Har inte blivit så mycket bloggande nu på senaste ne, men det är detdär med bilder fortfarande faktiskt.... Blir liksom inte kul utan några roliga bilder. Men iallafall, min nyårsafton firades först hemma med mamma och en härlig middag, sen åkte vi till Mölltorp för en nyårsfest med härligt folk och sånt så det blev ett bra avslut på året! Sen dagarna efter har jag varit hos Linus bara typ, men nu är jag hemma och ska bara vara hemma ikväll, känner mig inte helt frisk faktiskt. Så drar på en film nu och sen slocknar jag nog ganska fort. ciao!



RSS 2.0