cutie



Ikväll kommer Hanna Emilia och Cornelia hit för en riktig tjejkväll! Blir nog film, godis och lite sånt hihoo. Nu ska jag städa upp och lite sånt så det ser bra ut när dom kommer sen, ciaaooo

lite tomt här?

Oupsi.... Jaja, min jul har iallafall varit bra! Har fått en massa fint och umgåtts med släkten så har varit en härlig helg. Just nu sitter jag och väntar på att min mat ska bli klar, som jag nu har lagat en timme! Eftersom jag är helt själv hemma har jag lagat en riktigt god middag till mig själv, nämligen baconinlindade kycklingfileer med ris sås och sallad! Sen ska jag nog ta ett härligt bad och bara glida runt i morgonrock och ansiktsmask. Skönt att vara lite själv ibland faktiskt haha.


it's christmas time

Just nu ligger jag här på mitt iskalla rum efter en lång men härlig dag. Har nämligen fått min Iphone 3GS nu! Var så himla busig så jag öppnade den faktiskt idag.... Men kunde inte hålla mig hihihohohoo, and i love it! Blev även lite annat smått&gott idag med en heldag i Skövde med mor min, en nyårsklänning och lite julklappar. Efter vi kommit hem var det nästan raka vägen till Milan för lite käk med mormor&morfar, inte fel det inte. Men nu ligger jag här helt ensam med bara min Iphone som sälskap då Linus har åkt hem till sig. Nej nu får jag faktiskt ta och sova, ska ju ändå upp någotlunda tidigt imorgon, julafton ju för fasiken!

i ♥ jullov

Ligger i sängen och bara njuter av att vara ledig. Vaknade för ett tag sen och har julstädat lite och sånt! Ska baka lite julgodis och sånt sen med, för imorgon har vi fullt upp här hemma. Ska in till stan och hämta min iphone, köpa nyårsklänning, hämta&förbereda kalkonen, laga den sista maten inför julafton och allt sånt. Igår efter julavslutningen på skolan så åkte jag, Cornelia och Matilda in till stan för lite julklappshandling, mötte upp hanna och bytte julklappar medans vi fikade och pratade, mysigt! Så gårdagen var superhärlig. Och på det hade jag och Linus 10 månader, wohoo. haha.

Bild från min polonäs för ett år sedan, jag i rosa/röd klänning.

polonäs for my brotheeer

Idag har jag kollat på 95ornas polonäs, riktigt kul! Längtar själv tillbaka till våran polonäs förra året när man ser det, så himla roligt var det. Imorgon drar jag och Cornelia in till stan och köper dom sista juklapparna, och hälsar på hanna lite! Nu kryper jag ner i sängen med Linus och kollar klart på Csi, seeyaaa.


 
Jag + syskonen

snart är det loooov


Gjorde precis klart en läxa jag kom på att jag hade tills imorgon, skönt.
Bara två dagar kvar i skolan nu, och ska ju kolla polonäs imorgon så det är faktiskt inte så farligt med måndag imorgon!

mysisar

Fredagkvällen blev inte riktigt som planerat och vissa saker blev väl mindre lyckade, men annars så var det riktigt roligt! På lördagen efter all städning drog alla och käkade pizza och sen åkte jag och linus hem till mig för en välbehövd dusch och sängen resten av dagen för pigga var vi då inte. Idag har blivit en liknande dag faktiskt, har knappt gått upp ur sängen hoho. Linus kallar oss inte latisar, utan mysisar, så att så får det bli! I veckan som kommer blir det lite sistajulklappar-inköp och fixande inför jul!
Här kommer två bilder som troligtvis tagits i skolan.

 


en bra kväll på g

Ikväll blir det julbord med ett grymt gäng i stugan, har handlat en massa julmat och ska bara ha det guld! Idag i skolan har vi haft lite prov och sånt, annars har dagen gått ganska fort faktiskt. Nu ska jag packa lite och fixa&trixa lite inför kvällen!
Juste, jag hittade datasladden till min mobil så lite bilder har jag nu iallafall! Kommer även säkert tas lite bilder ikväll som jag ska försöka få någon att skicka till mig sedan.

 

heyho

Okej har varit lite kasst på uppdatersings-fronten nu har jag märkt men detta beror för det mesta på att jag inte har så roliga saker att skriva om känns det som, och ingen kamera heller. Blir liksom inte så kul att uppdatera då känns det som..... Men snart är det jul och jag har önskat mig ett nytt objektiv så då blir det andra bullar! Ska även få min fina Iphone så där kommer det troligtivs även lite bilder ifrån.


sleepyheads

Har inte bloggat på några dagar kom jag faktiskt på nu, men i helgen har jag haft så mycket annat att tänka på och har helt enkelt inte haft lust att blogga. Nu ligger jag och min Linus i sängen och ska sova, är väldigt trött faktiskt. Har ändå varit en bra dag med häng med Cornelia efter skolan och luciatåg för lillasyster!
Goooodnight.


Fairy tales of yesterday

Ligger i sängen efter att ha städat upp lite här och var, och ska snart ta tag i det sista. Imorgon åker vi till Stockholm med klassen så uppgång blir runt 5. ja, PÅ MORGONEN! Sen kommer vi troligtvis inte hem förens 12 nångång så är lediga på torsdag, helt okej. Nej nu ska jag städa det sista och sen kolla lite Vampire Diaries.
byeee
 


.





helt jävla död

Gud, jag är helt slut! Har varit på Gekås Ullared hela dagen, gick upp kl 5 och kom hem till Linus för e liten stund sen.... Mina fötter är helt ömma och jag känner mig sådär mysigt äcklig, så nu ska vi hoppa in i duschen! Sen kryper vi ner i sängen och kollar någon film, kommer somna rätt fort känner jag dock.


in school

Sitter i skolan i dataaslen och väntar på att engelskan ska ta slut.... Efter englskan har vi bara matte & natur innan vi slutar, woho. Då åker jag med min kära mor in till skövde och kollar läget med mobiler sådant!


lite gammal bild sådär men har inte det största utbudet att välja mellan just nu.

RSS 2.0