NO ONE BUT YOU

Har precis duschat och ska nu gå ner och fortsätta med tvätten, ikväll drar vi till Mami och käkar och kollar Gladiatorerna och så.  Ne nu drar jag neråt mot avgrunden av tvätt, yeeee!


EN LITEN DAGENS

Ligger här och försöker plugga lite matte, går sådär kan jag säga... Är kass och har snart prov i matte b, kommer gå aaasbraaaaa.
Menmen, får fortsätta plugga istället för att sitta här och klaga!
Slänger upp en lite dagens, med kjol och tröja från h&m och skinnjacka från Clarks.


THE MESS I MADE

Är helt död, slut i hela kroppen och i mitt hovoood.... Men på ett skönt sätt! Blev ingen Zumba idag eftersom vi hade tänkt köra Spinning/styrka istället men när vi kom dit var det fullt så blev en och en halvtimme med lite allt möjligt istället! Crosstrainer, styrka och sånt.
Men nu ligger jag framför tv:n och kollar på fast & furious, nyduschad och nyäten, mm nu mår jag bra. Och imorgon är det fredag och nytt VD, JAAAAAA!!!!!! Kommer upp inatt vid 3 någonting så det första jag ska göra imorgonbitti är att börja ladda ner det så jag har det när jag kommer hem imorgon oohyeeeaahhh.
Ska bara ta det lugnt den här helgen, fyfan va skönt.

CHILLAR MED HANNI

Sitter och kollar lite tv med Hanna just nu efter 2 timmar på gymmet, känns bra! Imorgon blir det Zumba.
Snart kommer Linus hem och då ska vi diska lite och sen dra och handla lite och sååå. Imorgon är en inte så rolig dag i skolan, går till 4 och bara seeega lektioner!


HOME

Hemma efter en timmes Zumba och lite hantlar med Hanna efter det. Har inte tränat på länge, första riktiga gången var igår och då kändes det rätt bra. Fick ingen träningsvärk idag eller så, men nu känner jag att jag kommer ha det imorgon! Men eftersom vi slutar vid 11 imorgon tar jag och Hanna en sväng till gymmet direkt efter skolan istället för på kvällen och kör lite. Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen hoppa ner i sängen och kika lite film, ciaoooo.

KASST

Okej gick aningen sämre än förväntat haha.. Men nu har jag fått ett hyffsat snabbt internet så kan börja lite smått igen!
Nu sitter jag iallafall i soffan och ska käka något litet innan jag drar och tränar vid 7. Har även en fetgo dag imorgon i skolan då jag slutar vid 11, inget jag klagar på!
Ne nu ska jag göra lite mackor eller något, kanske slänger upp något ikväll när jag kommit hem,
det vet man aldrig!


RSS 2.0