We Share the same soul


Sitter här med Hanna efter en härlig promenad i vårsolen efter skolan med lite nytagna bilder också.
Idag ska jag bara göra lite läxor som jag har kvar. Och imorgon ska jag och min syster på bio, Justin Biebers Never say never! Haha, hon är så sweet, hon ville bjuda mig och självklart tackar man inte nej.



trött och sne tjej

Ligger just nu i sängen, vaknade upp med någon sorts nackspärr och huvudet kändes inte direkt bra om man säger så. Så har tagit lite alvedon och sånt och ska bara vara hemma nu och göra lite läxor och sånt!
Helgen har varit suuuperbra! I söndags efter släktkalaset kom mina fina vänner Hanna, Cornelia och Matilda hem till mig med presenter och en vacker kladdkaka, mums!
I övrigt fick jag i födelsedagspresent en massa bra saker: Ett nytt objektiv till kameran, nya vita Converse, pengar till nytt löshår, smycken, lite kläder, hudprodukter och sånt härligt, presentkort och godis!
Och nu är jag 17, wohoooo.


The beautiful kladdis!


Nya shorts och även födelsedags-outfit

myskväll med mamma




Har käkat middag med mami för ett tag sen som vi gjorde tillsammans, det blev Italienska fetaostfyllda köttbullar i tomatsås med pasta! Nu sitter vi i soffan med ungefär halva familjen, alltså jag mamma och Alva.
Moa är i Stockholm och Anton ute med sina homies och har svikit oss....
Men vi har det så mysigt så och nu kom hon in med våra favorit chips, alltså salt and vinegar!
Så nu ska jag återgå till tv-tittandet med mina tjejor, ciao!

Update:
Nu fick vi även herrbesök av en viss liten Romeo!



födelsedagshelg på G

Nu har jag slutat skolan och ska fixa lite här hemma, städa rummet och sådant boooring stuff.
Sen om en timme eller så så kilar jag iväg till min faster för lite födelsedagsfika för mig, pappa och henne!
Hon fyllde nämligen år den 22:a, jag nu på söndag den 27:e och pappa fyller idag, så grattis papi!
Helgen kommer bli en "födelsedagshelg" som jag så fint kallar det, med middag och lite shopping i Skövde imorgon och på söndag släktkalas.




Jeans-Cheap monday Linne-Monki Skinnjacka-Clarks Solisarna-Gina Tricot

Another hero - another mindless crime

Ska nu slänga upp matteböckerna för att plugga på provet imorgon innan jag kilar iväg till Cornelia för en härlig tjejmiddag! Gårdagen blev en dag i stan med Cornelia med fika och lite fönstershopping eftersom vi hade studiedag och kvällen innan var vi då i stugan och hade en superbra kväll! wellwell nu dyker jag in i böckerna och hoppas på att Cornelia ordnar en DUNDERMIDDAG till mig Hanna och Matilda!




klantarsel

Jag är allt bra klantig. Var påväg till skolan på min cykel men ack det var för halt! Så föll pladask på hela högersidan av mig och gled över på framsidan..... Fick så jäkla ont så jag vände bara cykeln och haltade hem igen. Nu ligger jag här i sängen igen och tycker synd om mig själv. Ska försöka ta mig till skolan sen men kanske är bäst att följa min mammas råd om att stanna hemma då jag slog i huvudet också, men tror dock inte det är någon fara med det, hade ju en tjock och härligt skyddande mössa på mig!

Lite sköna inspirationsbilder jag hittade på datorn





Yeah they're making us crazy



Sitter just nu i skrivandets stund hemma hos Linus och bara tar det lite lugnt. Efter skolan idag gick jag till sjukgymnasten, gick finfint! Ikväll gör vi nog inte sååå mycket, Linus ska vara chaufför så jag åker troligtvis med i syftet att hålla honom sällskap! Helgen blir nog ganska lugn imorgon kör vi en spelkväll med godis och sådant här hemma hos Linus och Matilda och troligtvis kommer Simon med! Låter faktiskt väldigt bra i mina öron. Chingeling!




You'll regret it all some day

Bilden är från gårdagen, var riktigt härligt väder, våren kanske äntligen är påvääääg? Nu sitter jag här med datorn och känner hur hungern börjar krypa på. Samma sak med tröttheten.... Får kanske ta mig en liten tupplur och sen lite käk helt enkelt! resten av dagen ska jag bara städa, sova och kolla tv eller film. (troligtvis bara sova och kolla tv eller film). Kollar även runt lite på H&M:s hemsida efter godsaker bland nyheterna jag snart kan klicka hem då jag snart fyller år och får pengaaar!



I need a good night's sleep












Listen to my heart, can you hear it sing?

Idag är jag trött. trött trött trött trött trött trött trött..... Just nu ligger jag i sängen och har läst lite och ska kika tv resten av kvällen med min lino. Han kommer nog snart och då hoppar vi in i el duscho först. Tog mig även friheten att byta header för tillfället, höll på att spy på den andra.












RSS 2.0