stay

Nu är jag helt klar med svenskan, äntligen! Så nu drar vi och fikar, sen tar Alvisen hål i öronen och sen ikväll ska jag plugga på Engelskan lite, och bara ta det luuugnt.

alva 5 år

Idag fyller min lilla alva 5 år! Så vi ska gå och fika och sen ska hon få ta hål i öronen, hoho undrar hur det går... ;)

guilty pleasure

Hemma från en GULDvärd kväll/dag i stugan. Har varit otroligt härligt med badtunnan och massa snack om allt och inget. Några bilder kommer nu men inte alla, för nu ska jag göra klart min svenska uppgift. Men först ska jag ta mig något och äta!



drar till stugan

Snart åker jag och cornelia upp till stugan och sover där inatt! Vi har nämligen studiedag imorgon :) Vi ska bada badtunna, basta, käka pizzaaa, kolla film, mysa och äta godis. Låter inte helt fel tycker jag! Nu ska jag packa det sista och sen drar vi hoho. Och förlåt för tråkiga bilder och sånt men har inte riktigt tatt mig orken till att släpa med mig systemisen, men idag åker den med! Så kommer komma härliga bilder från stugan sen :)

söt gammal bild från stugan

shoes

Efter ett härligt mellanmål sticker jag med mamma och hämtar mina skor som har kommit hihihohooo!
Sen blir det läxor och sånt boooring stuff... blä

jobb

Har precis dratt mig ur sängen, Linus ligger fortfarande kvar och snarkar.... Idag ska jag kila och kolla lite jobb, bl.a. på det nya fiket här i Tibro! Sen blir det lite kalas för Anton så ska laga lite mat till det. Nu ska jag göra en dunder-frukost åt Linus, så att jag kan göra mig förtjänt av en hääärlig massage ikväll ;)

ont i magen

Har inte varit i skoalan idag, hade en sån fruktansvärd magvärk, men det börjar bli bättre nu iaf som tur är. Nu sitter jag och kollar lite tv och ska nog ta mig lite "frukost" snart. Sen kommer Linus och matilda o hämtar upp mig så åker vi till Skövde och hämtar Henke.


godingar

Klickade nyss hem dessa snyggingar från h&m, något jag behöver just nu! enkla, svart med en silvrig dragkedja på sidan. Blev även ett par strumpbyxor.


streets of philadelphia

En utav mina favoriter fyller år idag, nämligen Bruce Springsteen. Därför sitter jag nu och lyssnar på massa Brucie-låtar. Idag ska vi försöka boka resan som jag, Linus, Matilda, Henke, Cornelia och Affe ska göra till grebbestad i slutet av oktober. Vi ska hyra en stuga där nere över en helg och bara ha det huuur bra som helst,
 det kommer bli grymt! Sen ska jag nog bara städa lite idag, har ont i magen som bara den....
Imorgon efter skolan drar vi in till skövde en sväng och hämtar Henke, sen ska vi nog till Linus farmor och farfar och bada i poolen, basta, käka och sånt. 




En liten dagens

mr. brightside

Är ganska slut hela jag. Ska bli skönt med sovmorgon imorgon och kort dag! Nu ska vi snart käka och sen kilar jag och Linus ner till Ica och köper lite gurka, paprika, morot och dip till ikväll, blir en kväll vid tv:n med idol och kungarna av tylösand. ;)


love until we bleed

Trött som bara den sitter jag och käkar lite efter en kort skoldag. Ska snart dra mig ner mot solariet, möta upp cornelia, sola lite, och sen hämta lillasyster på dagis. Sen blir det nog en springtur om vädret håller i sig.
Min bror fyllde även år igår.
GRATTIS KÄRA BROR! hoppas du fick en bra dag igår :)


It was a thousand to one

Sitter i soffan och myser med kissen, vaknade för en liten stund sen. Kom hem runt halv 4 inatt, efter en kväll med Cornelia som tog oss till någon fest i Töreboda...? haha. Ikväll blir det grill och god mat med morfar som är här och hälsar på från Stockholm! Min lino kommer hit också, saknar honom lite vavava, han jobbar hela helgen och har jobbat i veckan med. Nu hoppar jag snart in i duschen, latero.


17.11

Sitter och kollar på Bones med lite kaffe och en macka, mycket fint. Idag hade vi sovmorgon till 10 i 12, sen efter skolan har jag inte gjort så mycket, fixat lite grejer typ som städat mitt rum lite och sånt. Om ett tag drar jag mig mot Cornelia så får vi se vad som händer sedan.

städning

Idag började vi 10 i 11 och slutade 10 över 12. Nu ska jag ta och stoppa något i magen, och om träningsvärken tillåter kanske det blir en springtur sen.
Nu ska jag ta och städa hela huset, good luck emma!



tlött

Är trött och typ sliten...? Skolfotot idag gick som väntat, kasst alltså. Är snorig, förkyld och har träningsvärk.
Men jag glider hem till cornelia ikväll och sleepar där, vi har nämligen sovmorgon imorgon! Vi ska kolla på Idol och Kungarna av Tylösand och friska till oss lite. Och om man har tur har vi lite godis också... hiho

skolfoto, blä

Idag efter skolan kilade jag och Cornelia ner till busstationen och mötte upp Hanna för en fika på Syster Yster, sen åkte vi hem hit och chillade mest. Nu ska jag ta och städa mitt rum, sen drar jag ut och springer. Imorgon är det skolfoto med, inte min favoritdag direkt....
 

blir en tv-kväll

Just nu sitter jag i soffan efter en dag i skolan och efter det en massa bus med lilla kissen. Kollar på ullared och väntar på att Gumball 3000 ska börja, och sedan Dexter! Imorgon hade jag tänkt att röra lite på fläsket och dra mig ut och springa. Men nu är jag latis och har bänkat mig i soffan. Latero homies.

blöööh

Idag har jag gjort ingenting alls ungefär, bara legat i soffan med datan och typ varit död....
Denna årstiden tycker jag är rätt skum, iallafall som det är nu. Det är liksom inte sommar och inte riktigt höst än heller, därför saknar jag sommaren extra mycket nu. Men längtar ändå lite till hösten, med mysiga kvällar inne i värmen när kylan börjar komma.

cutie

 


ganska goa

Sitter och väntar på att cornelia ska bli klar med sina naglar, sen ska vi kika lite film. Hittade lite glasögon och tyckte vi såg lite extra smarta ut?

romeo

Ska snart dra mig mot Cornelia för en härlig kväll, ciao!

Romeo

förkyld

Just nu sitter jag nyduschad framför tv:n och sörjer för att mina pengar är slut och jag mår ganska sådär. Hittade precis ett par skor som jag blev så sjuuukt sugen på att köpa, men sen kom jag på att jag är pank.... Men en sak har jag att glädja mig över, att våran lilla kattunge Romeo kommer hit idag!  

sitter hos cornelia

Sitter hos cornelia med henne och matilda, har varit en chill kväll som började hos farmor med käk och sen gled jag vidare hit. Nu ska jag och matilda snart dra hos hemåt och jag ska sovaaa, känner mig inte riktigt kry.... See yaa!
gammal bild hahahah

trött som ett as och kryper snart ner i sängen


Nu hoppar jag snart in i duschen och sen blir det sängen, är trött som en.... ja, vet inte vad. Imorgon är det fredag och helg, ganska GULD.

i'm a freak, what's your excuse?

Sitter just nu och kikar lite tv efter en kort dag i skolan, 09.40-12.10, helt ok! Idag ska jag ta och städa lite och sen kanske jag drar ut och springer en runda. Håller också på med designen lite på bloggen, så fixar lite varje dag. Och ikväll kommer min säng kännas extra stor utan min Linus som ligger bredvid mig och snarkar...


idol på g


Kryper ner i soffan efter en dag med illamående, ganska dåligt humör och sänghäng.

somliga ljus brinner aldrig ut

I skolan idag var det först individuellt val-hälsopedagogik, hm.... Känns inte riktigt som min grej så ska gå och kolla vad som finns ledigt annars, hade nämligen formgivning som första val då, men kom tydligen in på det. Sen gjorde ett grupparbete med 2orna och 3orna också, gjorde drakar hah. Efter skolan kom jag hem och gjorde inte så mycket, men nu har jag precis varit på ica o lite sånt med mamma och köpte lite nödvändigheter för stunden.


Hårfärg, svart nagellack och puder-foundation. Fick även med mig energidryck och lite härlig frukt!

en dag i skövde med hanna

Har kommit hem nu efter en grymt härlig dag i skövde med Hanna med bio och käk :) Vi kollade på Bröderna Karlsson haha, riktigt härlig film! Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla lite tv, för imorgon är det skola igen!
Fick även med mig detta hem från stan:

Linne, från Gina Tricot

Leggins, Gina Tricot

Dancing, walking clock keeps on talking

Ligger just nu och kollar film med Linus och Johhannes, vi kollar på Godzilla ;) Ledsen för att det inte har kommit upp så mycket nya eller roliga bilder på sista tiden men min dator är fortfarande på lagning och alla bilder är där, samt jag vet inte riktigt vart mitt minneskort till kameran är just nu... Men det kommer nog fram när jag städar rummet nästa gång haha.

åh träningsvärk

Sitter och väntar på att kila iväg till bussen och hämta Linus som har varit och jobbat. Sen åker vi till ica och köper grejer till tacos och laddar upp för en lugn kväll utan så mycket rörelse, har en gaaanska härlig träningsvärk.... Menmen, har alice i underlandet redo och huset för oss själva! Förutom Anton som kommer sen då, och kanske några av hans kompisar.. Hm, visstja.
Och just det, mina skor kommer komma någon gång nästa vecka med, woho!


follow me down

Idag började vi 09.40 och slutade 12.10, det kallar jag en helt okej skoldag! När vi hade slutat gick jag och Cornelia runt i Tibro lite och sen kilade jag hem, och nu har jag precis kommit hem från en välbehövlig springrunda och ska snart hoppa in i duschen.

@home

Sitter hemma med en häärlig huvudvärk, snor i hela huvudet och inga huvudvärkstabletter i hela huset. ...? hm. Jaja det jag säger är att jag inte mår speciellt bra så blev ingen skola idag, är hemma och kryar på mig istället. Skulle ha åkt till skövde sen också men blir väll inget med det heller. Nu ska jag göra mig lite te och sedan kryper jag ned framför någon film, kanske blir den vi ser på svenskan som jag missade idag. Jo, det är nog lika bra.
chingeling

RSS 2.0