hemma från en grym helg

Hemma från en grym helg i Grebbestad! Har haft en guld helg med dom bästa personer man kan tänka sig. Fredagen blev res-dag och på kvällen hade vi det bäst men somnade rätt fort för alla var trötta haha. På lördagen badade vi och gick ut och åt på kvällen, sen klädde vi ut oss till våra maskerad-kläder. Hade det hur bra som helst! Linus flippade lite på kvällen men det är väl något man får räkna med.. hehe. Nu ligger vi i sängen ganska döda efter en lång resa hem med donken-mat+glass senare, och sånt som hör till.
Har tagits en massa bilder i helgen men dock inte med min kamera men när jag får bilderna kommer de upp här!

you found me

Min kamera ligger nu i 100 delar eftersom min mamma trodde hon kunde laga den, hmm.. Haha nej men den skulle ändå in på lagning så hon plockade isär den lite i förväg! typ. Så jag känner mig lite handikappad nu när jag har varit utan min kamera ett tag. Idag var jag i skolan men fick ändå inte tid till att lämna in arbetena jag kämpade så med igår, kul. Tänkte även på en sak imorses när jag vaknade, det var att det var MÖRKT ute! När jag vaknade, klockan 7! Usch, såhär mörkt har det inte varit på morgonen på länge.... Jaja, nu ska jag ta och läsa klart boken som jag ska skriva ett referat om sen.
love.


...


hemma med läxor

Nu längtar jag något så sjuukt till Grebbestad! Kommer bli så galet bra så det finns inte ens :) Just nu sitter jag och gör en massa skol-arbete som jag måste komma ikapp med. Mådde inte toppenbra idag ändå så jag stannade hemma och jobbade lite med det. Nu ska jag ta mig lite frukost och sen fortsätta med läxorna!

 

winter?

Sitter hos Linus och väntar på att han ska sluta spela så att vi kan kila in i duschen, sitter liksom på 2 olika datorer här nu haha... 
Det känns faktiskt lite depp att första snön redan har kommit, igår när jag cyklade till skolan gick det ungefär i snigeltempo för det va så jäkla halt ute. Kallt är det också, så får börja glida runt i vinterjackan snart. Nej nu ska jag säga till Linus att det är nog med spelandet och time för en dusch! Vi ska nämligen på bröllops-efterfest sen.

and i'm like fuck you

Har inte blivit så mycket uppdatering nu på ett tag, men har haft ganska fullt upp. I helgen var vi i stugan och det har varit lite upp och ner, men nu är allt bra igen. Idag sitter jag hemma och gör inte så mycket alls, förutom  virar in mig i typ 50 halsdukar för har fått någon sorts nackspärr som går upp i huvudet så har en fruktansvärd huvudvärk också. Så är inte på det bästa humöret idag. Men nu ska jag lägga mig i sängen och försöka läsa lite. byee


under pressure

Sitter och funderar lite över varför jag har så svårt för att dyka in i läxorna. Måste vara för att det finns så mycket roligare saker att göra. Som kolla på tv, kika runt på datorn, sova, leka med katten, måla naglarna, ligga och dö av tristess, typ .. 
Nej nu får jag ta och läsa på provet till imorgon!


ååh skönt att komma hem och bara ta det lugnt..
ohnoo prov imorgon!


drop the world

Sitter med min Lino och kollar lite tv, har pluggat sen klockan 4 så förtjännar lite vila! Efter skolan hängde Cornelia med hem en sväng och skulle plugga lite men hon somnade..... Så fick göra det sjäv sen hiihih. Ikväll är det Desperate Houswifes och Cougar Town som gäller så får ta och plugga lite till innan det. Har engelska-prov, naturkunskaps-prov, svenska-inlämning och samhälls-läxa i veckan, och 2 inlämnings-uppgifter till nästa vecka, nice.



Whatever gets you through today

Efter en OTROLIGT långsam dag i skolan är jag nu hemma sen ett tag och ska käka lite chicken nuggets och sen ta tag i det sista i rummet.  Sen ska jag krypa ner i min varma säng och aldrig mer gå upp igen. hejdå
 

heyho

Har varit hos Cornelia idag en sväng och välkomnat henne hem till varma sköna Sverige! Fick en berlock till mitt ThomasSabo armband, supergulligt :) Nu ska jag nog ta tag lite i mitt rum som inte ser allt för härligt ut.....


we are the people



Kom nyss hem från Skövde, pysslade lite och sånt på Balthazar och gjorde en liten present till Linus heheh. Fick även med mig 2 plagg hem från stan, visar dom någon annan gång. Nu ska jag käka något och sen får vi se vad jag och Lino hittar på ikväll! Detta ska nämligen vara en Emma-helg nu tydligen ;)

barnkalas

Middagen igår blev superbra! Vi lagade fläskfilé med potatisgratäng, sallad, tsatsiki och bearnaisesås. Vi gjorde allting helt själva förutom bearnaisesåsen som vi köpte klar och bara värmde på. Idag ska jag på min systers barnkalas på baltazar i Skövde. Linus skulle åkt med men han svek mig för att jobba istället.... Wellwell, nu ska jag fixa till det sista och sen drar jag, ciao!

secrets

Har inte så mycket att säga just nu, det är lite samma som igår, sitter vid tv:n och är helt död.... Mår sådär, är snorig och nere buhu. Ikväll ska jag och Linus laga mat till mami och dom, tänkte överraska henne lite! Sen så blir det väl idol och sånt, ta det luuugnt helt enkelt. Snart kommer mamma hem och då sätter vi på kaffebryggaren och tar en fika,
ge mig lite energi tack! Har redan försökt sova idag efter jag kom hem från skolan men är bara slö, kunde inte ens somna, bra jobbat emma.


free fallin'

Sitter och kollar Oprah och just nu är Justin Bieber där, alla flickor bara skriker. Cute! Kort dag i skolan idag så jag har precis glidit ner i soffan efter att ha tagit några "dagens" bilder med webcamen haha.... Snart ska jag göra mig nudlar och lite kaffe i denna kylan och krypa i mina mysbyxor mohaha. usch detta vädret suger.
puss



Skjortan är från min kusin, halsduken Carlings och skorna är de jag köpte från H&M.


sleeping to dream

Vaknade för ungefär 2 timmar sen efter en härlig tupplur efter skolan, var verkligen helt slut.... Nu ska vi gå och ta något att käka och sen ska vi kika på Kungarna av Tylösand haha, vilka guldkorn det finns alltså.


in school

Sitter i skolan och ska börja samhällen nu, är så trött så jag nog avlider snart men snart är jag hemma igen och då väntar sängen på mig. Är även inte så happy för min kamera är trasig, men den lämnar jag in snart så då är bilderna på g igen!

 

tv-time

Medans Linus håller på och sliter med min tv ligger jag och bara har det braaa, även fast jag har frågat om han behöver hjälp så vägrar han ta emot den, vilken man han är! Idag blev en kort skoldag med ett besök till vårdcentralen efteråt. Ikväll är det dags för säsongspremiär av Desperate Houswifes och Cougar Town, detta betyder alltså en helkväll vid tv:n.


seg söndag

Ligger och funderar över om jag ska kila in i duschen en sväng, men orkar knappt resa mig. Är trött som fan, även fast jag sov rätt länge idag. Söndagar är sämst, jag hatar dom....
På kvällen igår drog vi till en lagfest som blev rätt kul faktiskt. Men nu ikväll är Linus ute på krogen på 250-dagars och jag kan bara ligga här och vänta på honom, fast blir nog att jag somnar innan han är hemma hoho
 


idol på g

Sitter hos Cornelia och har precis bakat lite kladdkaka och nu ska vi kolla på idol. Imorgon blir det kalas och kanske en liten sväng till Skövde :)
Slänger in en lite sådär halv-go bild jag hittade på mig och Linus!

i skolan

Sitter in tha schoool med Cornelia och börjar om 10 minuter efter en timmes rast typ, inte sådär superkul kanske. Men då har vi bara matte kvar och sen natur som vi kollar film i. Efter skolan drar jag hem en liten sväng och sen vidare mot Cornelia, som åker till Turkiet imorgon....

RSS 2.0